" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




Ketagih Join Giveaway Dekat Instagram}
Thursday, 21 November 2013 | Thursday, November 21, 2013 | 1Comment



ASSALAMUALAIKUM

Aku ingatkan dekat blog je yang berlambak Giveaway contest segala ni. Rupa-rupanya dekat instag pun ada. Mula-mulanya tak terjebak, sekali je boleh pula akak aku hasut suruh join. aku pun try lah. Alhamdulillah rezeki, boleh menang pula. Glitter shawl uolsssss. Kan dah save duit nak beli. Hahaha. Lepastu aku usha GA lain, bila tengok je hadiah-hadiah dia. Pehhhh! Gila kau tak join? rezeki tu semua. So, korang korang, kalau jenis yang macam aku. Pantang nampak benda free, join lah jugak. Benda ni join GA ni pun bukan sesaje, atleast dapat juga kau tolong orang yang buat Giveaway tu, kau promote shopping online dia. Mana tahu kau tolong dia, lepastu rezeki kau bertambah, menang Giveaway yang dia buat tu. Ark? Hihikk :*

FOLLOW MY  INSTAGRAM ACCOUNT : instagram.com/awwamylia