" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




Happy Birthday To Me}
Saturday, 23 November 2013 | Saturday, November 23, 2013 | 0Comment


ASSALAMUALAIKUM





Happy birthday to you,
Happy birthday to you..
Happy birthday,  happy birthday,
Happy birthday to Amylia :')

Yeayyy! Hahaha. So, happy birthday to me :')

Birthday aku sepatutnya harini tapi dekat dalam surat beranak 24 November. Ini bermakna aku akan sambut hari jadi dua hari. Yeayyyy! Haha

Malam tadi pukul 12 lebih ain wish dekat FB. Then dalam pukul 2 pagi syabil call lepastu wish. Siap nyanyikan lagi. Hihi so terharu Tahun ni birthday yang paling best sekali bagi aku. Walaupun tak ada hadiah yang best2 macam iphone5 :3 tapi wish daripada orang yang tersayang pun dah cukup :') . Esok kalau bukak FB confirm ramai wish aku ni.
  


So, Nur Amylia bt Ishak. Awak dah 16 tahun. Cepat sangat masa berlalu kan? . Nur Amylia, semoga jadi anak yang solehah. Tahun depan dah SPM, so jangan malas-malas lagi! *pesan pada diri sendiri* Haha. Oklah byeee :)