" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




1st Giveaway Ramadhan Photo by iWaniE}
Saturday, 27 July 2013 | Saturday, July 27, 2013 | 0Comment



ASSALAMUALAIKUM




---------------------------------------------------------------------------------------------




nampak wanie buat Giveaway


Bila usha je hadiah-hadiah dia, WUYOOOOO!



Gempak siot.........

So, apa lagi. Terus follow semua syarat2 dia. Tapi, time nak pilih gambar tu yang susah tu... Sebab terlampau banyak gambarnya. Tengok hah berapa banyak folder dalam laptop Amy, serabut!!!




Scrool punya scrool, cari punya cari, geledah punya geledah, akhirnya jumpa gambar Amy Time buka puasa dekat Hotel Grand Paragon haritu...



Ni gambar amy dengan akak time dekat tempat parking kereta . Amboi kemain merah lagi bibir? hahaha .



Ohh bajet comel, ohh maafkan saya . Lepas snap gambar ni kan, akak tegur .
Dia cakap : "weh, jangan amik gambar dekat tempat parking kereta lah. Kau ni....." . And, amy pun balas macam ni ''apanya, setan kan kena ikat time bulan puasa ceni..." . Akak amy balas balik apa yang amy cakap and sekaligus membuatkan semua orang terdiam.... "Setan kena ikat, jin tak" . Like seriously, bila dengar je macamtu, bulu roma terus meremang ok . Hahahaha. So, thats All. Short story :)


TAG : 1
          2