" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




Heart Contest by KI}
Wednesday, 12 June 2013 | Wednesday, June 12, 2013 | 1Comment




ASSALAMUALAIKUM





Hey hi , so pada pagi yang indah ini Amy nak join satu Contest iaitu Heart Contest by KI . Syarat-syarat semua dah dipenuhi. So, tibalah masa untuk menampal entry ini dengan gambar Amy dan orang yang amy sayang :* . 











Ok dah nampak ? , betapa comelnya kami :3. hahahahaha . Joke. Gambar pertama time kitorang buat Gwiyomi, ye sangat bajet comel -,- . Gambar kedua pula di dalam kereta. Budak perempuan yang disebelah Amy tu ialah Nur Atika bt Ishak. She is my sister, my bestfriend, my twin, dan kadang-kadang kitorang boleh jadi musuh yang ketat . Bila kitorang pergi mana-mana, mesti ada yang tegur cakap kitorang kembar padahal tak pun . Pada 16 Jun ni, dia akan ke Politeknik Merlimau Melaka dan sambung study dekat sana dalam course Pelancongan. TBH, agak sedih lah :'( . Orang yang selalu ada dengan kita dekat rumah tiba-tiba nak pergi jauh. Baru-baru ni, amy ada menang shawl so ingatkan nak bagi hadiah tu untuk dia, tapi tak tahu lagi shawl tu sampai bila. Mudah-mudahan sampai before dia pergi :') . We may fight each other, but once you lay your finger on her, you'll be facing me :). 


Dear Nur Atika bt Ishak





You're the best sister i ever had! . Love you gedik :'*


Xoxo,
Amylia



Due Date: 30 June 2013