" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




Freebies Header Twitter }
Monday, 6 May 2013 | Monday, May 06, 2013 | 0Comment

ASSALAMMUALAIKUM


Kalau nak ambil, ambil jela. Tak payah credit or what. Cuma komen :) . Sorry kalau tak lawa . 
















Kalau tak tahu bentuknya macam mana, korang boleh pergi SINI . Ok, kalau korang pakai header ni, jadi nya macam tu la .. Yang tanda nike dalam bulatan tu, actually benda tu hanya untuk account yang dah ada beratus ribu follower. So, bila korang pakai, nampak macam follower korang dah ramai lah walaupun sebenarnya follower korang baru seribu lebih macam aku -_- hahahaha . So, adioss ! Assalamualaikum 




Follow me at Twitter - https://twitter.com/AwwAmylia

Add / Follow me at Facebook - http://www.facebook.com/misz.vampire97