" AMYLIA ISHAK "

AMYLIA ISHAK

Welcome to my WORLD


" Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs "

We can chatting here

<




1st BABY GIVEAWAY BY KMLIAHSHM}
Wednesday, 24 April 2013 | Wednesday, April 24, 2013 | 1Comment

ASSALAMUALAIKUM





Hi KmliaHshm! . Amy nak menang Giveaway ni sebab  yang pertama, semua hadiah dia best-best and awesome!. Oh , dan juga mahal .  Wuuuuuuu .  Hahaha. Yang kedua, amy join giveaway ni sebab nak menang teddybear besar tuuu. Give it to me, give it to me~ . Yang ketiga , hadiahnya kebanyakannya daripada oversea ea? daripada Egypt lah, cambodia lah..  Yela kan, even tak dapat nak pergi sendiri ke sana, tapi bila dapat hadiah yang datangnya daripada sana, kiranya macam wuuuu terharu. Lagi satu, Amy jarang menang giveaway, kesian kan?. bagi saya menang boleh? *nah rasuah* . Hahaha, gurau gurau gurau xD .






TAG : 1 | 2 | 3



Byeeeee :*